DK Hostmaster viser ikke længere oplysninger om fuldmægtig og navneserveransvarlige

Fra i dag kan du ikke længere se oplysninger om den fuldmægtige eller navneserveransvarlige, når du slår et domænenavn op i DK Hostmasters WHOIS-database.

Vi har anonymiseret disse informationer på baggrund af krav i databeskyttelsesforordningen.

Stadig mulighed for at etablere kontakt

Da vi mener, at der fortsat kan være behov for at kontakte den fuldmægtige eller navneserveransvarlige for et .dk-domænenavn, har vi implementeret en kontaktformular i WHOIS, hvor du kan anmode om kontakt til den fuldmægtige eller navneserveransvarlige. Dine kontaktoplysninger sendes til den e-mail vi har registreret på den fuldmægtige eller navneserveransvarlige, hvorefter det er op til vedkommende at kontakte dig. Læs hvordan du bruger formularen her

Denne formular kan også benyttes, hvis der ønskes kontakt til registranter.

Påbud fra Datatilsynet

D. 28. marts 2019 modtog DK Hostmaster et påbud fra Datatilsynet, som slog fast, at vi ikke har hjemmel i databeskyttelsesforordningen til at offentliggøre informationer om fuldmægtige i WHOIS eller andre services. Denne afgørelse retter vi os naturligvis efter og anonymiserer samtidig oplysninger om den navneserveransvarlige.

Vi vil fortsat offentliggøre information om registranter af .dk-domænenavne i WHOIS-databasen, da dette er vores forpligtigelse ifølge domæneloven.

Her i vores WHOIS-database kan du slå alle .dk-domænenavne op

 

Copyright 2016 All Rights Reserved.