Tom Togsverd forlader DIFOs bestyrelse og Maria Fredenslund fra RettighedsAlliancen tiltræder

Mandag den 26. april udtrådte Tom Togsverd af DIFOs bestyrelse, efter 13 år som bestyrelsesmedlem. Toms udtrædelse betyder samtidig et velkommen til et nyt medlem. Det er direktør Maria Fredenslund fra RettighedsAlliancen, der nu indtræder i DIFOs bestyrelse efter kampvalg på generalforsamlingen, der netop er blevet afholdt.

Om Tom Togsverd udtrædelse fortæller Henrik Udsen: ”Det har været en stor fornøjelse at have adgang til Toms store viden om IT-Danmark og domæneområdet. Toms snusfornuft og blik for fremtiden har uden tvivl sat et aftryk på beslutningerne i DIFOs bestyrelse.” siger bestyrelsesformand for DIFO Henrik Udsen.

Og så skal man jo ikke underkende, at Tom Togsverd i sin tid var blandt ”the founding fathers” af DIFO og DIFOs opbygning”, fortsætter Henrik Udsen.

Det nye bestyrelsesmedlem, Maria Fredenslund, ser frem imod at samarbejde med DIFO og DK Hostmaster: ”DIFO og DK Hostmaster gør et kompetent og vigtigt arbejde med at gøre internettet til et sikkert sted at være for både forbrugere og virksomheder. Jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage med alle de erfaringer, som jeg har fået gennem ti års arbejde med at sikre bedre vilkår på nettet.

Henrik Udsen ønsker Tom Togsverd held og lykke og byder Maria Fredenslund velkommen: 

Jeg vil gerne give Tom en stor tak og ønsker ham held og lykke med hans andre eventyr, som naturligvis handler om hvad IT og teknologi kan hjælpe os med i fremtiden. Samtidig byder jeg Maria Fredenslund velkommen til DIFOs bestyrelse og ser frem til et godt samarbejde.” afslutter Henrik Udsen.
 

Copyright 2016 All Rights Reserved.