Vær med til Internetdagen & Dansk IGF

Konferencen Internetdagen & Dansk IGF vender igen i år tilbage, og denne gang tager vi temperaturen på den digitale fremtid med temaet NEXT.

DIFO (Dansk Internet Forum), som ejer DK Hostmaster, står bag konferencen sammen med Erhvervsstyrelsen. Målet med Internetdagen & Dansk IGF er at bringe det danske internetsamfund sammen for at diskutere og blive klogere på den digitale udvikling. For internettet udvikler sig i rasende fart, og det åbner for en masse nye og spændende muligheder, som vi skal forstå at udnytte til fulde.

Hvad er eksempelvis potentialet i 5G og big data? Hvad kan erhvervslivet bruge eSport til? Og hvordan vil kunstig intelligens ændre vores arbejdsliv?

Hør om dette og meget mere på Internetdagen & Dansk IGF, som afholdes tirsdag den 12. september 2017 på Tivoli Hotel i København. Deltagelse er gratis. Der er kun et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Læs mere om konferencen og tilmeld dig på www.internetdagen.dk.

Følg også Internetdagen på Facebook og Twitter, hvor du blandt andet vil blive introduceret til en række af oplægsholderne, og hvor du kan deltage i debatten op til konferencen med #Internetdagen.

Copyright 2016 All Rights Reserved.