Vi vil så gerne give noget igen!

Vi vil så gerne give noget igen! Og det gør vi ved at afholde den årlige konference Internetdagen og støtte forskellige tech-arrangementer, i år var det bl.a. Techfestival og ICANN.

DK Hostmaster administrerer alle de danske webdomæner, der ender på .dk. Vi er en not-for-profit virksomhed, og en del af vores indtægter bruger på at styrke vores fælles digitale dannelse. Vi plejer at sige, at ”vi giver noget tilbage til internetsamfundet”.

Internetdagen er dannelse

Internetdagen er et eksempel på noget ”vi giver igen”. Entreen er gratis, så der er adgang for alle.

Internetdagen 2017 blev afholdt 12. September. Det var en hel dag spækket med foredrag, panelsessioner og interviews, hvor emner omkring internet og ny teknologi blev løftet op. I år blev der diskuteret alt fra cyber crime og sikkerhed til kunstig intelligens og digital dannelse.

Konferencen afholdes i samarbejde med en lang række partnere, der lige som DIFO og DK Hostmaster har en interesse i at gøre alle danskere klogere på vores fælles digitale fremtid. Blandt partnerne er Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Institut for menneskerettigheder og Dansk Erhverv.

Et international perspektiv

DK Hostmaster har også støttet internationale fora såsom ICANN, IGF og RIPE. Det er forskelligt fra år til år hvem vi støtter, og om vi bidrager med viden eller om vi støtter arrangementerne økonomisk.

I år var vi med til at arrangere den store internationale ICANN konference tilbage i marts, der skulle afholdes i København. Konferencerne i ICANN handler om at diskutere og forme internettets fremtid, og derfor er det internationale engagement en vigtig prioritet. 

Læs mere om Internetdagen, Techfestival og ICANN 

Copyright 2016 All Rights Reserved.