Christian Hannibal i DIFOs bestyrelse

Pr. 1. juli er Christian Hannibal, Dansk Industri, indtrådt i DIFOs bestyrelse.

DIFO afholdte mandag d. 22. juni 2020 generalforsamling, hvor det nye medlem af DIFOs bestyrelsen blev valgt.

”Jeg byder Christian velkommen til DIFOs bestyrelse. Jeg er sikker på, at Christian har en masse at bidrage med i arbejdet for DIFO,” siger bestyrelsesformand for DIFO, Henrik Udsen.

Bidrag til DIFOs indsats mod misbrug

DIFO har valgt at tage en aktiv rolle i bekæmpelse af misbrug af danske domænenavne de seneste år.

”Jeg overbevist om, at vi fremover kommer til at brede indsatsen mod misbrug endnu mere ud. Christians profil og indsigt som digitaliseringspolitisk chef i DI Digital vil helt sikkert kunne give dette arbejde nye perspektiver,” uddyber Henrik Udsen.

Christian Hannibal er digitaliseringspolitisk chef i DI Digital. Han har været i DI siden 2011, hvor han blandt andet har været fagleder for DI’s Digitaliseringsindsats ”Vind Fremtiden” og har siden 2018 været digitaliseringspolitisk chef og daglig leder af DI Digital.

Farvel til Annette Falberg

Christian Hannibals indgang i bestyrelsen er samtidig et farvel til Annette Falberg (DI), der efter 2 år udtræder af bestyrelsen.

”Vi har meget at takke Annette for i den tid, hun har været med i vores bestyrelse. Jeg ønsker hende held og lykke og alt det bedste med de aktiviteter, hun har kastet sig over,” afslutter Henrik Udsen.

 

Foto: Dansk Industri

Copyright 2016 All Rights Reserved.