Deltag i DIFO og DK Hostmasters sideprogram under ICANN58

ICANN58, der er en stor international konference om internettet, løber i disse dage af stablen i København. Ud over konferencens officielle program, har du også mulighed for at deltage i DIFO og DK Hostmasters sideprogram fra den 13. til den 15. marts.

Sideprogrammet består af en række forskellige præsentationer, rundbordsdiskussioner og sociale events med repræsentanter fra det danske internetsamfund. De fleste af arrangementerne foregår i Bella Center, hvor ICANN58 også finder sted, mens få andre events er andre steder i København.

Se sideprogrammet og tilmeld dig de forskellige events her

Promovering af det danske internetsamfund

Under ICANN58 kommer der flere tusinde personer fra det internationale internetsamfund til København. Det er en unik mulighed for at præsentere og promovere det danske internetsamfund, som DIFO repræsenterer, og derfor har DIFO og DK Hostmaster organiseret sideprogrammet.

ICANN arrangerer hvert år tre konferencer rundt om i verden, og det er første gang, at en af konferencerne er i Danmark. Når DIFO arrangerer et sideprogram er det ligeledes første gang, at domænenavns-administratoren i det land, hvor konferencen finder sted, afholder et sideprogram.

Læs mere om ICANN58 her

 

Deltag i DIFO og DK Hostmaster event på sideprogrammet

Både blandt myndighederne og mere generelt i offentligheden er der stigende fokus på it-kriminalitet og på hvordan, man kan minimere skaderne for samfundet og økonomien. I denne session vil du høre om DIFO, DK Hostmaster og vores initiativer til at forebygge kriminalitet på internettet.

Titel: Being the Danish registry in a time of Cybercrime

Tid og sted: 14. og 15. marts, begge dage fra 17 – 17.45 på AC Hotel Bella Sky, tårn 2, 1. sal, rum 180

 

Copyright 2016 All Rights Reserved.