Deltag i workshop om DMARC

OBS: Workshoppen er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste ved at sende en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk

Flere og flere virksomheder oplever problemer med identitetstyveri, spam, phishing og malware. Derfor holder DIFO og DK Hostmaster en gratis workshop om DMARC (Domain-based Message Authentication Reporting & Conformance), som vil give dig viden om, hvordan du effektivt opgraderer sikkerheden på dit e-mailsystem.

DMARC er en godkendelsesprocedure for e-mails og er designet til at beskytte mod domæne spoofing – dvs. når en e-mail sendes fra en uautoriseret/falsk afsender fra f.eks. en virksomheds domænenavn. DMARC tilfører også e-mail nye funktioner såsom øget transparens, konsistens og sikkerhed. Tilsammen giver disse tiltag sikkerhed for, at en organisations e-mails når frem til modtageren, mens falske e-mails bliver afvist.

DIFO og DK Hostmaster har inviteret Tim Draegen, direktør hos dmarcian og ambassadør for DMARC, til at lede workshoppen.

Det vil du lære på workshoppen

Workshoppen består både af en teoretisk del, hvor du får viden om SPF, DKIM og DMARC, og en praktisk del, hvor du lærer, hvordan du installerer DMARC på domænenavne.

Du vil blandt andet få svar på følgende spørgsmål:  

  • Hvordan bruger DMARC autentifikation til at forbedre e-mailsikkerhed ved hjælp af de anerkendte SPF og DKIM mekanismer?
  • Hvordan hjælper DMARC’s rapporteringsmekanismer med hurtigt og præcist at sikre dine e-maildomæner?
  • Hvordan installerer du DMARC i din organisation?

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle, der arbejder med it-sikkerhed, og som har en teknisk baggrund.

Praktisk info

Workshoppen afholdes den 15. november 2017 hos Copenhagen Mariott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København V.

Der er morgenmad og registrering fra kl. 8.45 og selve workshoppen starter kl. 9.15 og varer til kl. 16.00. Der vil blive serveret frokost undervejs.

Workshoppen er gratis og foregår på engelsk. Medbring laptop.

Tilmelding

Send en e-mail til tilmelding@dk-hostmaster.dk med navn, firmanavn og e-mailadresse og skriv ”DMARC” i emnefeltet, hvis du ønsker en plads på workshoppen. Der er kun et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Copyright 2016 All Rights Reserved.