Forbrugerbeskyttelse i højsædet med e-mærket som nyt medlem af DIFO

DIFO (Dansk Internet Forum) har fra maj 2017 fået e-mærket som nyt medlem af foreningen.

e-mærket er en nonprofitorganisation, som repræsenterer over 2200 danske virksomheder, der arbejder med e-handel. Helt konkret certificerer e-mærket de gode webshops og giver derved forbrugeren et bedre udgangspunkt for at handle på internettet.

Hos DIFO er sikker e-handel og forbrugerbeskyttelse vigtige mærkesager, og vi er derfor meget glade for at kunne byde velkommen til e-mærket, som netop er garanter for en sikker og gennemsigtig e-handel på det danske internet.

”DIFO stræber hver dag efter at sikre et frit, sikkert og tilgængeligt internet for brugere på den danske del af internettet. e-mærket, hvis fokus er at hjælpe internettets brugere, kan derfor bidrage positivt til at videreudvikle DIFO’s arbejde med forbrugerbeskyttelse” udtaler bestyrelsesformand i DIFO, Henrik Udsen.

Fælles indsats mod it-kriminalitet

DIFO og e-mærket har mange fælles mål, og derfor ser også e-mærket frem til det fremtidige samarbejde. 

”Hos e-mærket arbejder vi for et sikkert internet, hvor forbrugere og webshops trygt kan handle sammen – til glæde for os alle. Sammen med DIFO får vi nu mulighed for i endnu højere grad at forfølge denne mission, der i den seneste tid særligt er blevet udfordret af udenlandske it-kriminelle. Denne indsats ser vi frem til at bidrage til” siger Jesper Arp-Hansen, administrerende direktør hos e-mærket.

DIFO består af medlemmer fra Danmarks internetsamfund, der enten repræsenterer leverandører, professionelle brugere eller private brugere. e-mærket bliver medlem af DIFO som repræsentant for de professionelle brugere.

Organisationer, der repræsenterer en vigtig del af det danske internetsamfund, kan blive medlem af DIFO. DIFO’s medlemmer er med til at fastsætte den politiske og strategiske retning for administrationen af .dk-domænet og vælger foreningens bestyrelse.

Copyright 2016 All Rights Reserved.