Konference for alle om vores fremtid med robotter, kunstig intelligens og cyberangreb

De næste ti år kommer vores samfund til at ændre sig dramatisk. Robotter, kunstig intelligens og Internet of Things vil få en helt ny plads i både vores arbejdsliv og i privaten. Men er vi klar til at gribe de nye digitale og tekniske muligheder rigtigt? Og er vi godt nok klædt på til at modstå eksempelvis cyberangreb og online kriminalitet?

DIFO (Dansk Internet Forum) og Erhvervsstyrelsen har samlet de førende danske eksperter, erhvervsfolk og meningsdannere til konferencen Internetdagen & Dansk IGF d. 12. september 2017. Her skal de fortælle om og diskutere de muligheder og problemstillinger, der åbner sig i takt med at den digitale og teknologiske udvikling skrider frem.

”Det danske internetsamfund har tilsammen de kompetencer, der kan sikre, at vi i Danmark er med helt fremme både digitalt og teknologisk. Derfor ser vi en stor værdi i at bringe det danske internetsamfund sammen, så vi kan lære af hinanden,” siger Jakob Bring Truelsen, adm. direktør i DIFO.

Internetdagen & Dansk IGF, der i år har temaet NEXT, er en af de største danske it-konferencer i Danmark med 500 deltagere og fire forskellige spor: Et teknisk, et politisk, et juridisk og et erhvervsspor. Mere end 40 talere har allerede meldt deres ankomst.

Bredt program

På konferencen er Claus Skytte og Thomas Bolander hovedtalere. Claus Skytte er ekspert i deleøkonomi, internetisering og automatisering, og han vil blandt fortælle om, hvordan udviklingen har bidraget til, at verden i dag er et langt bedre sted end tidligere.

Thomas Bolander forsker i kunstig og social intelligens på DTU. Hans oplæg vil blandt andet give svar på, hvad computere kan og ikke kan og på, hvad der er unikt ved os mennesker, og hvor vi aldrig vil kunne erstattes.

Men du kan også blive klogere på meget andet – her er et lille udpluk af de temaer, der er til debat på konferencen:

  • Hvilken betydning får 5G for vores digitale fremtid, og hvordan håndterer vi de enorme mængder data, som vil blive produceret med 5G i takt med at Internet of Things vinder frem?
  • Hvordan kan virksomheder blive bedre til at samarbejde med white-hat hackere om robuste systemer?
  • Hvad kan metadata bruges til, og hvordan tjener man penge på det?
  • Hvad kan erhvervslivet få ud af eSport? Og er de klar til at investere de penge, det kræver?

”Vi håber, at deltagerne kan bruge den nye viden som både inspiration og til at se kritisk på, om deres organisation er ordentligt forberedt på de kolossale forandringer, som vi vil opleve i de kommende år,” siger Jakob Bring Truelsen, adm. direktør i DIFO.

Deltag i konferencen

Konferencen er gratis og åben for alle, og du kan tilmelde dig på www.internetdagen.dk. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Konferencen afholdes på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Du kan følge Internetdagen på Facebook og Twitter, hvor vi opdaterer med sidste nyt fra konferencen. Her bringer vi også nyheder om det, der rører sig på internettet og indenfor den digitale og teknologiske udvikling.

Copyright 2016 All Rights Reserved.